Multimedia Design stage

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

Weet je de weg in Photoshop, InDesign en Illustrator? En misschien ook wel in WordPress en social media? Kom dan met ons meewerken aan leuke en inspirerende projecten voor klanten, maar ook aan de toekomst van het bedrijf.

We bieden je een plek binnen een team waar inzet en karakter belangrijk zijn. Geen ingewikkelde excel-lijsten, vergaderingen of rapporten, maar een pragmatische werkwijze en een goede vibe onderling, met opdrachtgevers en toeleveranciers.

We communiceren momenteel veelal via Teams, telefoon en Whatsapp, maar komen zoveel als mogelijk nog samen. En wanneer de maatregelen dat weer toe laten, bieden we jou een ingerichte werkplek, een lekkere lunch, goede koffie en gesprekken. Eén van je vaste begeleiders zal Julie Hoff zijn.

Hebben wij jouw interesse gewekt? Mail dan jouw CV en motivatie naar julie@blueyse.nl.

 

Loop stage bij 3 bedrijven

Omdat opleidingen nogal breed zijn, en velen het moeilijk vinden om (nu al) een keuzerichting te maken, kun je bij ons stagelopen bij 3 aan elkaar gekoppelde organisaties. Dit geeft jou de mogelijkheid om te werken aan, en te leren van een groot scala aan diverse opdrachten.

Blueyse – online communicatiebureau dat zich inzet voor organisaties die strijden voor gelijke rechten, bedrijven die werken aan diversificatie van medewerkers, en voor alle andere organisaties die een meer inclusieve wereld willen creëren waar gelijke rechten voor iedereen gelden.

Commplot – een creatief bureau. Levert concept, branding en webdesign voor zowel on- en offline communicatie. Werkt met een aantal vaste medewerkers en freelancers. Je WordPress skills kunnen hier verbeteren.

Takai – realiseert private label concepten voor geurcollecties. Concepting en packaging design is een groot aandachtspunt. Takai heeft ook een eigen product waarvoor we de marketing (o.a. middels social media) intern doen.