Anouk Boersma (zij/haar)

Anouk Boersma (zij/haar)

Anouk is naast haar studie Communicatie werkzaam als Social Media en Content Medewerker bij Blueyse.

We leven in een land waar het welzijn goed is. Nederland is een vrij land en streeft ernaar om iedereen gelijk te behandelen. Toch voelt Anouk zich soms nog benadeeld omdat ze een vrouw is. Dit voelt vervelend en vooral oneerlijk. Ze kan zich niet voorstellen hoe het is om vrouw te zijn in een land dat nog niet zo ver is ontwikkeld als Nederland. Ieder mens verdient gelijke rechten en kansen en hier wilt ze samen met Blueyse aan werken.

Een droom van Anouk is om veel reizen te maken naar mooie landen en kennis te maken met verschillende mensen en culturen.

Julie Hemels - Hoff (zij/haar)

Julie Hemels - Hoff (zij/haar)

Julie is de eigenaresse van Blueyse. Ze heeft een achtergrond is Hotel management. Ze heeft in deze branche werkervaring opgedaan in het binnen- en buitenland. Na een aantal jaar in hospitality heeft ze zich omgeschoold tot communicatie specialist. Julie zet zich in voor een meer diverse en inclusieve wereld.

Julie haar doel is om de lastige onderwerpen, zoals racisme en discriminatie, bespreekbaar te maken. Zodat we het gesprek kunnen starten over hoe we het beter kunnen doen.

In haar vrije tijd, en wanneer er goed wat wind staat, is Julie vaak op het water te vinden om te windsurfen.

Judith Verver (zij/haar)

Judith is derdejaars student mediavormgever aan het Mediacollege Amsterdam. Ze heeft gewerkt als hulp bij ouderen en ze is nu Design en Animatiemedewerker bij Blueyse. 

Gelijke kansen zijn voor iedereen belangrijk. Het is niet eerlijk als mensen je anders behandelen dan dat je behandeld wilt worden. Iedereen moet zichzelf kunnen zijn en zich lekker in hun eigen vel voelen. Door deze boodschap de wereld in te brengen en er wat tegen doen vind Judith goed!

De droom van Judith is om met haar ontwerpen een verhaal te vertellen, een boodschap over te brengen. Een boodschap die aankomt en een verschil kan maken.