Over Blueyse

Wij zijn communicatieadviseurs, online marketeers, storytellers, creatieve makers en meer. Wij brengen verhalen tot leven. Wij zijn sociale communicatoren.

We bouwen merken en campagnes om onze klanten te helpen bereik, bekendheid, betrokkenheid en conversies te genereren. Van copywriting tot social media banners, event promoties en alles daartussenin digitale marketing, wij streven ernaar om content te ontwikkelen die mensen en changemakers het beste begrijpt.

Onze missie

De bedrijven waar we mee werken definiëren ons. We zijn hier om samen een verschil te maken. Blueyse is er voor de organisaties die vechten voor gelijke rechten, de bedrijven die werken aan diversiteit, en alle andere bedrijven die zich richten op het creëren van een meer inclusieve wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft.

Blueyse is partner of British organization Included

Included is an impact-led diversity and inclusion consultancy. They bring together leaders with deep expertise in diversity and inclusion, extensive leadership experience in the worlds of academia, business and government, and strong capability in implementing programmes in the public, private, and non-profit sectors.

We have a multidisciplinary team working from around the world.

We have a multidisciplinary team working from around the world.

Skip to content