Wij zijn een inclusief online communicatiebureau.

Wij brengen verhalen van organisaties met een missie tot leven.

Wij zijn social communicators.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit communicatieadviseurs, online marketeers, verhalenvertellers en creatieve creators. Maar bovenal zijn wij: social communicators! Wij brengen verhalen tot leven van organisaties met een missie.

 

Wat drijft ons?

Inclusiviteit en diversiteit zijn onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen. Daarom helpen we organisaties die onze passie delen. Wij helpen deze organisaties hun doelgroep online te bereiken.

 

Met welke organisaties werken we?

De organisaties waar we mee samenwerken, definiëren ons. Blueyse kiest voor organisaties die staan voor een wereld met gelijke rechten voor iedereen.

 

We zijn hier om samen het verschil te maken!

Blueyse werkt samen met verschillende organisaties die zich inzetten voor diversiteit en inclusie. Organisaties waaronder Global Compact Network Netherlands en ftprf.

Artikelen

Het doel is van deze artikelen is het gesprek starten en bewustzijn te vergroten over verschillende onderwerpen op het gebied van SDG5 gendergelijkheid en SDG 10 ongelijkheid verminderen.

Dankjewel BOOS!

Dankjewel BOOS!

Dankjewel BOOS! Grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik is niet oké. Ook niet op de werkvloer. Grensoverschrijdend gedrag is niet alleen van seksuele aard. Daar valt alles onder waar een persoon zich onprettig bij voelt. We kunnen niet de andere kant opkijken en...

Van krabbenmand naar lang leve de sisterhood

Van krabbenmand naar lang leve de sisterhood

Van krabbenmand naar lang leve de sisterhood     Krabben: van vrouw tot vrouw Dit is de titel van een boek dat geschreven is door feminist Milou Deelen samen met journalist Daan Borrel. In dit boek onderzoeken Borrel en Deelen waarom vrouwen geneigd zijn...

Het multiculturele debat: sluit je niet op in je eigen bubbel

Het multiculturele debat: sluit je niet op in je eigen bubbel

Het multiculturele debat: sluit je niet op in je eigen bubbel   Veel mensen zullen zich de uitspraken herinneren van Stef Blok over Suriname. In 2018 beweerde deze VVD-Minister van Buitenlandse Zaken dat Suriname een ‘failed state’ is. Dit kwam, volgens Blok,...